Kindergarten

Анатомични работни маратонки от естествена кожа
Код на продукта: 400054

95,00 лв.

95,00 лв.

Таблица с размери
let icon100% естествена кожа
Добави в любими
🟢

Поръчай днес и ще получиш  

във вторник

Леки и стилни работни маратонки, идеални за поддържане на комфорта през работния ден. Те са произведени от издръжлива естествена кожа и са оборудвани с меки анатомични стелки за допълнително удобство, като стават незаменим аксесоар за професионалистите, прекарващи деня си на крак.

 • До офис - 4,90лв. | До адрес -  5,90лв.
 • Безплатна доставка при поръчка над 100лв.
 • Преглед и тест преди плащане
 • Безплатна замяна за размер
 • 100 дни срок за връщане
Анатомични работни маратонки Kindergarten са специално създадени за професионалисти, които прекарват голяма част от деня си в движение, като учители в детски градини, аниматори и педиатри. Изработени от висококачествена естествена кожа, маратонките гарантират комфорт и издръжливост, осигурявайки непрекъсната подкрепа за стъпалата. Дизайнът, от своя страна, е свеж и вдъхновяващ, с изображения, които радват окото и подобряват настроението както на носещия ги, така и на децата. Анатомичната структура на маратонките е предназначена да минимизира умората и да увеличи комфорта при продължително носене. Подметките осигуряват отлично сцепление, което е важно при работа с деца, където често възникват непредвидени ситуации, изискващи бърза реакция. Лекотата на обуване и събуване благодарение на връзките допълва функционалността на маратонките, правейки ги идеален избор за ежедневието на заетите професионалисти.
Дължината на стелката е измерена индивидуално за всеки чифт.
3536373839404142
23.5см.24см.24.5см.25см.26см.

Външна част: Естествена кожа
Външна част: Естествена кожа
Стелка: Естествена кожа
Подметка: PU
Цвят: Бял, Цветен
Височина на подметката отзад: 4 см
Височина на подметката отпред: 2 см

Акценти

Анатомичната стелка приляга към естествените форми и контури на ходилото, като му осигурява отлична подкрепа в най-важните опорни точки - напречния и надлъжния свод и петата. Ергономично проектираната форма позволява на крака да се сгъва и движи свободно, като така се намалява напрежението в областта на метатарзалните кости и се избягва появата на неприятни мазоли в предната част на ходилото. Обувките са подходящи за ежедневна употреба както от хора, търсещи повече комфорт, така и от тези, които страдат от плоскостъпие или шипове.

Sneakers-AirMax-1
Обувки се отличават с иновативна подметка, следваща биомеханиката на човешкото тяло, която осигурява уникална комбинация от олекотен дизайн и функционалност. С височина от 4 см в задната част, тя предлага едновременно поддръжка и разсейване на натиска при стъпване, благодарение на интегрираната въздушна камера, която поглъща ударите и предотвратява натоварването на ахилесовото сухожилие. Височината от 2 см отпред подпомага естествената позиция при стъпване и спомага за правилната стойка на тялото. Ергономичният наклон на подметката разпределя равномерно телесното тегло, улеснявайки походката, докато нехлъзгащата се релефна долна част гарантира стабилност и сигурност при всяка стъпка.
Sneakers-AirMax-1

Защо нашите продукти са различни? 

Нашите ръчно изработени ортопедични чехли, саба и маратонки са повече от просто обувки. Те са създадени с мисъл за Вашето здраве, удобство и опазването на околната среда. Ние използваме еко кожа без фталати, което гарантира безопасността Ви и предпазва от възможни алергии. Не използваме azo багрила в нашите продукти, за да избегнем риска от вредни канцерогенни вещества. Освен това, всички наши процеси на производство са без разтворители, което намалява вредата към околната среда и осигурява допълнителна безопасност за Вашата кожа. Изборът на обувки TUASOLEA  е избор за качество, удобство и екологична отговорност.

 

Инструкции за поддръжка

С правилна грижа, Вашият чифт обувки ще Ви служи дълги години и ще предлага ненадминат комфорт и поддръжка за крака Ви. Съхранявайте качеството и дълготрайността, като следвате следните препоръки:

 • Почистване: За почистване използвайте вода и сапун. Почистете външната част на обувките с мека кърпа или гъба. Не използвате абразивни препарати или такива на спиртна основа, тъй като те могат да повредят кожата или боята. 
 • Съхранение: Когато не ги използвате, съхранявайте обувките на сухо място. Избягвайте дълго излагане на пряка слънчева светлина.

 

Често задавани въпроси

Работните обувки тип маратонки са подходящи за широк кръг от професионалисти, особено за тези, които прекарват дълги периоди от време на крак или имат нужда от допълнително удобство и защита по време на работния ден. Те са идеални за:

Медицински работници: Лекари, медицински сестри и друг персонал в болници и клиники, които прекарват часове в ходене или стоене.

Производствени работници: Хора, работещи в производството, където стабилността на пода и удобството на обувките са от съществено значение за предотвратяване на умора и наранявания.

Търговски служители: Служители в магазини и складове, които трябва да се движат ефективно в продължение на целия си работен ден.

Хора в сферата на услугите: Работници в ресторанти, хотели и други обекти в сектора на услугите, където е важно да се поддържа високо ниво на комфорт и хигиена.

Образователни специалисти: Учители и други образователни служители, които стоят или ходят из класните стаи през голяма част от деня.

Доставчици и куриери: Лица, ангажирани с доставки, които се нуждаят от удобни и издръжливи обувки заради постоянното движение и носене на товари.

Леките работни обувки са от съществено значение за комфорта и здравето на краката, особено за хора, които прекарват дълги периоди на крак през работния ден. Ето няколко причини, поради които е важно работните обувки да бъдат леки:

1. Намаляване на умората

Леките обувки намаляват умората на краката и тялото, тъй като по-малкото тегло означава по-малко усилие при всяка стъпка. Това е особено важно за професии, които включват много ходене или стоене.

2. Подобряване на мобилността

Леките обувки подобряват мобилността и гъвкавостта, позволявайки на носещия ги да се движи по-бързо и ефективно. Това е от решаващо значение в динамични работни среди, където бързите реакции са жизненоважни.

3. Предотвратяване на наранявания

Тежките обувки могат да увеличат риска от наранявания, като например изкълчвания на глезена, защото правят движенията по-непохватни. Леките обувки помагат за намаляване на този риск, като предоставят по-добър контрол и стабилност.

4. Поддържане на здраве стъпала

Постоянното носене на тежки обувки може да доведе до проблеми със стъпалата, като например болки в арката, плоски стъпала и други ортопедични проблеми. Леките обувки помагат за намаляване на тези рискове, като осигуряват подходяща подкрепа без допълнителното тегло.

5. Подобряване на работната ефективност

Лекотата на обувките може да доведе до подобрена работна ефективност, тъй като работниците се чувстват по-енергични и способни да работят по-дълго без дискомфорт или умора.

6. По-добро кръвообращение

Тежките обувки могат да ограничат естествения кръвен поток в краката, докато леките обувки спомагат за поддържането на здравословно кръвообращение, което е особено важно при продължително стоене или ходене.

Анатомичната стелка е специално проектирана стелка за обувки, която следва и поддържа естествената форма и извивки на стъпалото. Този вид стелка е създадена с цел да осигури максимален комфорт, подкрепа и облекчение на краката през целия ден. Ето някои от ключовите характеристики и предимства на анатомичните стелки:

Характеристики на анатомичната стелка:

 • Ергономичен дизайн: Анатомичните стелки са проектирани да съответстват на естествените извивки на стъпалото, включително арката, петата и областта около пръстите.
 • Материали: Често изработени от дишащи, меки и издръжливи материали като пяна с висока плътност, гел или каучук, които осигуряват допълнителен комфорт и амортизация.
 • Подкрепа за арката: Предоставя подкрепа за арката на стъпалото, което е особено важно за хора с плоски стъпала или висока арка.
 • Амортизация: Помага за амортизацията на ударите при всяка стъпка, намалявайки натиска върху стъпалата, глезените, коленете и гърба.
 • Превенция на болка и умора: Допринася за намаляване на болката и умората в стъпалата, особено след дълъг ден на стоене или ходене.

Изборът на правилния размер на работни обувки тип маратонки е важен за комфорта и подкрепата на краката ви през целия работен ден. Ето стъпки, които могат да ви помогнат да изберете най-подходящия размер:

 1. Измерете стъпалото си: Използвайте линия или метър за измерване, за да определите дължината на стъпалото ви от петата до върха на най-дългия пръст.

 2. Проверете размерната таблица: Всяки модел обувки може да има различна размерна таблица. Винаги проверявайте таблицата с размери в описаниети на продукта, за да намерите съответствието с измерените стойности.

 3. Вземете предвид ширината на стъпалото: Ако стъпалото ви е по-широко, може да се наложи да изберете по-голям размер или модел, предназначен за по-широки крака.

 4. Помислете за допълнителни стелки: Ако обичайно носите ортопедични или други анатомични стелки, може да се нуждаете от един разпер по-големи обувки.

 5. Имайте предвид времето на деня: Измервайте стъпалата си в края на деня, тъй като те могат леко да се разширят след дълъг ден на крак.

Зависи от материалите и конструкцията на работните обувки. Някои работни обувки, особено тези, изработени от синтетични материали, могат да се перат в пералня при ниски температури и на деликатен цикъл. 

Обувките от естествена кожа обикновено не трябва да се перат в пералня. Естествената кожа може да се повреди от прекалено много вода и топлина, както и от движението в барабана на пералнята. Тук са някои насоки за грижа за обувки от естествена кожа:

 • Ръчно почистване: Почистете кожените обувки с влажна кърпа или специализиран препарат за кожа за отстраняване на мръсотия и петна.

 • Условия за сушене: Никога не изсушавайте кожени обувки на пряка слънчева светлина или близо до източници на топлина, тъй като това може да причини изсъхване и пукнатини.

 • Подхранване: Използвайте балсам или крем за кожа, за да поддържате кожата мека и хидратирана.

Отзиви

There are no reviews yet

Add a review
Kindergarten Kindergarten
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
Add photos or video to your review