Ръководство за размери

Тук ще намерите полезна информация за измерването и определянето на правилния размер на обувките, предлагани в нашия онлайн магазин. Защото ние искаме да ви осигурим точни и удобни обувки, които ще прилягат перфектно на краката ви.

Важно е да отбележим, че различните модели в нашия магазин може да имат различни размери, поради което е необходимо да използвате съответната таблица с размери, предоставена в описанието на всеки продукт. Всяка таблица с размери е създадена специално за съответния модел обувки и включва точни мерки за дължина на вътрешната стелка на обувката в сантиметри. Когато дадена обувка има дебел хастар и/или ортопедична форма на подметката със заоблени страни, това е взето предвид при измерване и не е необходимо да поръчавате по-голям размер,

Обичайно дължината на стелката на обувката трябва да бъде с 0,2см. до 0,5см. повече от дължината на Вашето ходило, за да се чувствате комфортно в обувките. 

За да ви помогнем да изберете правилния размер, предоставяме ви инструкции за правилния начин на измерване на дължината на ходилата.

Измерване на ходило

Следвайте тези стъпки, за да получите точни мерки:

  1. Намерете гладка и равна повърхност, като например паркет или ламинат, и поставете лист хартия на нея.
  2. Седнете на стол и поставете краката си равномерно върху хартията.
  3. Вземете молив или маркер и отбележете най-дългата точка на петата и най-дългата точка на пръстите си.
  4. Измерете разстоянието между двете отбелязани точки с помощта на линия.
  5. Запишете измерената дължина в сантиметри или милиметри.

След като сте измерили краката си, използвайте получените мерки за сравнение с таблицата с размери, предоставена за съответния модел обувки. 

Ако имате въпроси или нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да се свържете с нашия екип за клиентска поддръжка. Ние сме тук, за да Ви помогнем да изберете правилния размер и да се насладите на комфортни и удобни обувки, които съответстват на Вашите нужди.

Благодарим ви, че избрахте нашия онлайн магазин и ни дадохте възможността да ви обслужим!