Вие сте корпоративен клиент?

Ако Вие сте отговорен мениджър или представител на бизнеса, който търси работни обувки за своята организация, то ние сме тук, за да Ви предложим най-доброто решение.

Отлично разбираме, че качественото работно сабо е от изключително значение за ефективното извършване на ежедневните задачи и справянето с работния процес. Точно затова предлагаме широка гама от ортопедични и анатомични чехли и работни обувки, които са проектирани по най-високите стандарти за комфорт и поддръжка. Сред нашите клиенти са болнични заведения, стоматологични центрове, ветеринарни клиники, детски градни и ясли, фармацевтични компании, вериги аптеки, козметични салони и други.

Какво ни прави най-добрият избор за Вашия бизнес? Нашите чехли са изработени от висококачествени материали, като антибактериална, екологична кожа без съдържание на фталати и устойчиви бои на водна основа без съдържание на разтворители.  Работни ни обувки са устойчиви на износване и осигуряват отлична поддръжка и комфорт през целия работен ден. 

Важно е да отбележим, че нашето ортопедично работно сабо може да бъде персонализирано според Вашите предпочитания. Предлагаме възможност за брандиране с Вашето лого или дизайн по избор, което добавя професионализъм и уникалност на Вашите работни обувки. Това е отлична възможност да утвърдите Вашата фирмена идентичност и да изразите визията на Вашия бизнес, както и чудесно средство за реклама и изграждане на отлични партньорски взаимоотношения между фармацевтични компании и лекарски съсловия. 

Свържете се с нас днес и нека започнем да работим заедно, за да осигурим на Вашата организация висококачествени ортопедични и анатомични чехли, които отговарят на Вашите нужди и стандарти. Ние вярваме в дългосрочното партньорство и сме готови да ви подкрепим във Вашия успех.

Поискайте персонална ценова оферта

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Лице за контакт
Желано количество (в брой чифтове)
Желаете ли персонализиран дизайн?

Често задавани въпроси

Можете да направите корпоративна поръчка като се свържете с нас чрез предоставената форма за контакт на нашия уебсайт, по имейл или телефон. Нашият екип ще Ви помогне да изберете подходящите чехли и да организирате поръчката.

Ортопедичното ни сабо се предлага в размери от 35 до 48. Размерите на анатомичните чехли и работните обувки могат да варират между 35 и 41 в зависомост от избрания модел. 

Минималните количества за корпоративни поръчки могат да варират в зависимост от модела на чехлите и вашите специфични изисквания. Обичайно корпоративната поръчка включва поне 10 чифта. Свържете се с нас, за да получите подробности относно минималните количества за вашата поръчка.

Да, предлагаме възможност за персонализация на чехлите с вашето лого или дизайн. Можете да ни предоставите лого или дизайн по ваш избор, и ние ще го отпечатаме върху чехлите, за да отразим фирмената ви идентичност. Необходимо е да заявите поне 30 чифта, за да бъде изпълнена поръчка с персонален дизайн. 

Нашите чехли се изработват от висококачествени материали, като за саята се ползва антибактериална, екологична кожа без съдържание на фталати и устойчиви бои на водна основа без разтворители. Вътрешността на чехлите се изработва от памучен текстил и естествена кожа, за да се предотврати запарването на краката. Подметката е двуслойна – от полиуретан и EVA материал, с антишок действие. Тези материали осигуряват комфорт, дишаща способност и издръжливост на чехлите.

Срокът за изпълнение на корпоративна поръчка може да варира в зависимост от обема на поръчката и специфичните изисквания. По общо правило се стремим да изпълняваме обемните поръчките и тези със специфични изисквания в рамките на 30 работни дни. По-млаки поръчки се изпъляват своевременно в рамките на 2-3 работни дни, ако наличностите на склад го позволяват. 

Да, предлагаме специални отстъпки за големи корпоративни поръчки. Когато ни предоставите информация за обема и изискванията на вашата поръчка, ще ви предложим най-добрата възможна цена.

Предлагаме стандартна 30-дневна търговска гаранция за качество на всички наши чехли. Ако имате някакви въпроси или проблеми със закупените чехли, моля, свържете се с нас, и ние ще се погрижим за тях.

Процесът на доставка за корпоративни поръчки зависи от вашите предпочитания и местоположението на вашата организация. Можем да организираме безплатна доставка чрез нашите логистични партньори.  

В много случаи можем да ви предоставим възможност за проба на чехлите преди да направите поръчка. Моля, свържете се с нас, за да обсъдим тази опция и да уредим пробата на чехлите.

Да, ако чехлите не съответстват на изискванията на вашата организация, предлагаме възможност за връщане или замяна. Моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни след получаването на чехлите, за да уредим възстановяване или замяна на продуктите. Връщане и замяна на чехли не се приемат, ако поръчката е била изпълнена с персонализиран дизайн на клиента!