Вашата заявка е приета успешно!

Моля, посетете удобен за Вас офис на ЕКОНТ и изпратете пратката, съгласно Политиката за замяна

Важно!

  • Продуктът трябва да бъде в пълен търговски вид .
  • Не поставяйте наложен платеж на пратката.
  • Ще получите новия продукт до 7 работни дни, след като изпратите пратката си.
  • Не лепете тиксо, етикети и др. върху оригиналната опаковка на продукта.


Данни за връщане

 

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Даскалово; ул. „Владайско въстание“ 1
Описание на пратката: Замяна по поръчка №ХХХХ

Политика за замяна​ 

Артикул за замяна се счита този, който вече е бил получен(заплатен) от клиента и се връща за смяна с друг размер,модел,цвят. Ако връщате артикул след опция преглед и тест или избор в момента на доставка, то поръчката се смята за приключена и в този случай можете да направите нова поръчка за друг размер, модел или цвят през сайта без да попълвате формуляр за замяна.

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане за замяна на продукт молим, запознайте с нашата политика за замяна или се свържете с наш сътридник на имейл office@tuasolea.bg или на тел: 0883 21 6669

Безплатна замяна за размер​

Можете да замените до един път всеки артикул безплатно, ако желаете по-голям или по-малък размер от същия модел. Всяка следваща замяна е за сметка на клиента. Продуктите от категория „Чорапи“ не подлежат на безплатна замяна. 

Срок за замяна​

Замяна на стоки се извършва до 100 дни след тяхното закупуване. 

Условия за замяна​

Можете да замените всеки един продукт за друг, без значение от неговата стойност. При необходимост се извършва частично доплащане или възстановяване на сума.
За да замените артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид. Това означава продуктът да не е носен, ползван, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна и каквито и да било следи от употреба. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива. Не се приема връщане и замяна на чорапи със свален етикет!

От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност.

Метод на замяна​

За да замените артикул е необходимо да попълните формуляра по-горе. Опаковайте артикула за замяна в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта!

Куриерските разходи по замяна(освен в случаите на замяна за размер) на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за замяна.

Посетете офис на Еконт Експрес и изпратете пакета на следните данни:

 

Получател: “АРМАДА МОДА” ЕООД
Телефонен номер: 0883216669
Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Даскалово; ул. „Владайско въстание“ 1
Описание: Замяна по поръчка №ХХХХХ

 

Получаване на новия артикул​

Ще получите новия артикул до 7 работни дни и след като бъде установено, че сте върнали предходния продукт в пълния му търговски вид. В случай, че се налага частично доплащане или възстановяване на сума, по пратката на новия артикул ще бъде поставен наложен платеж за събиране или сумата ще бъде възстановена по банков път. Пратката ще получите на данните, които сте посочили при първоначалната поръчка. 

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя).